2245071205 Αγίου Νικολάου - Σπόα, Κάρπαθος tovotsalo@yahoo.gr
hero image
Facebook

 

To Votsalo
Ταβέρνα & ξενοδοχείο Κάρπαθος
_____
τα δωμάτια

"Ο συνδυασμός της θαλάσσιας αύρας με το άρωμα της μαγευτικής φύσης και τη θέα του γραφικού κόλπου, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης σε ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία της Καρπάθου."

Το Votsalo είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στη μέση της Καρπάθου στην ανατολική πλευρά του νησιού, στην παραλία του Αγίου Νικολάου. Προσφέρει στούντιο με βεράντα με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, ενώ στην οργανωμένη παραλία του μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα και τον ήλιο της Μεσογείου, καθώς και να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Τα στούντιο είναι πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν μικρή κουζίνα, δωρεάν Wi-Fi και ευρύχωρη βεράντα με μεγάλες ομπρέλες.

 

Στο μενού "Επικοινωνία" θα βρείτε φόρμα επικοινωνίας την οποία μπορείτε να συμπληρώσετε και να κάνετε τη κράτηση σας στα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας!

Παροχές δωματίων:

Ιδιωτικό λουτρό
Πιστολάκι μαλλιών
Γραφείο
Ράδιο
Κλιματισμός
Μπαλκόνι με θέα θάλασσα
Σαλονάκι
Κουζινάκι


Υπηρεσίες ξενοδοχείου:

24 ώρες ρεσεψιόν
Σαλόνι
Χώρος στάθμευσης
Καθημερινή υπηρεσία δωματίων
Φαξ
Wifi
 

Στο Votsalo, ο φλοίσβος της θάλασσας νανουρίζει τον επισκέπτη!

Το ξενοδοχείο μας αποτελείτε από 12 πλήρες εξοπλισμένα στούντιο, ικανά να φιλοξενήσουν μέχρι και τρεις ανθρώπους. Το κάθε μας δωμάτιο είναι εργονομικό και σύγχρονο με ανανεωμένο εξοπλισμό διαμονής. Ένα από τα ελκυστικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ξενοδοχείου μας είναι οι άνετες βεράντες όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την ανατολή του ήλιου, τη θέα στο γαλάζιο & την οργανωμένη παραλία του Αγίου Νικολάου.

Χτισμένο πάνω στην παραλία, δίπλα στην ακροθαλασσιά συντονίζετε και λειτουργεί από μία οικογένεια που διαμένει εκεί μόνιμα. Το κλειδί στις γεύσεις της κουζίνας το βάζει η μητέρα μαγείρισσα, μαγειρεύοντας τα πάντα παραδοσιακά, σπιτικά και πεντανόστιμα.

 

Η διαμονή σας θα είναι ανάμνηση απόλαυσης, ξεκούρασης και αγαλλίασης εγγυημένα. Μπροστά από το συγκρότημα Βότσαλο απλώνεται η μαγευτική παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία, κολύμπι, βουτιές, παιχνίδι και χαλάρωση.

Στη διάθεση του συγκροτήματος Βότσαλο υπάρχει σκάφος το οποίο μεταφέρει καθημερινά επισκέπτες και περαστικούς αφού το επιθυμούν στις γειτονικές παραλίες που δεν επικοινωνούν με δρόμο ξηράς.

 

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
Το κατάλυμα βρίσκεται πολύ κοντά στη διασημότερη παραλία της Καρπάθου - την Άπελλα, το παραδοσιακό χωριό Όλυμπος της Καρπάθου απέχει 15 χλμ. και η παραλία Λευκός είναι 15 λεπτά με αυτοκίνητο.
Το Αεροδρόμιο της Καρπάθου είναι προσβάσιμο σε 18χλμ. από το ξενοδοχείο.

 

Στο μενού "Επικοινωνία" θα βρείτε φόρμα επικοινωνίας την οποία μπορείτε να συμπληρώσετε και να κάνετε τη κράτηση σας στα ενοικιαζόμενα δωμάτια μας!